Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dog Days

2011.07.18

Figyelem!
A blog tartalma helyenként obszcén és közönséges lesz, ezt a játék hozza ki belőlem, ezért kérlek ezt nézd el nekem!

Azért abban lehet valami, hogy egy olyan 40 éves fasz mint én, már nyolcszor visz végig egy játékot! Igen jól olvastad: NYOLCSZOR!
Nem, nem a mocskosabb énem került a felszínre, hanem sokkal inkább a játék kibaszott nagy hangulata és egyedisége az ami miatt már sokadjára néztem végig a stáblistát.
Itt van ez a két faszi. Kane és Lynch. Míg az egyik egy vérbeli zsoldos és profi, a másik egy kibaszott idegbeteg és gyilkos, viszont olyan beszólásai vannak, hogy csak vigyorgok rajta mint egy idióta.

Az első részben kovácsolódtak össze. Ott kényszerítették a duót, hogy bűncselekményeket hajtsanak végre, igaz később jött az édes bosszú. Élvezettel "segítettem" nekik a bosszú kivitelezésében, mert én is kitaposnám annak a belét aki a lányomat bántaná!
Hőseink, amikor már rendeződtek a dolgok, szépen eltűntek a balfenéken.

wallpaper_kane_and_lynch_2_dog_days_02.jpg

2010 ősz.
Gyakorlatilag lecsendesedtek a dolgok, míg az egyik a "szakmájában" dolgozott, a másik a pszichopata, egy kommunista ország mocskában rejtőzködik már évek óta egy kínai kurvával az oldalán.

Meló van. Megint lehetőség van arra, hogy egy kicsit jobban élhessünk Xiu-val, mert már a faszom is ki van ettől a gánytól ami itt Sanghajban van! Fegyver bizniszről van szó, és kurva sok pénzről. Kéne egy megbízható ember.....felhívom Kane-t!

Kane meg is jött, hisz az előző melója kurva szar volt. Jó hogy megint itt van, jó újra látni őt. Az előző részhez képest öregedett és talán egy picit kiábrándultabb. Nem csodálom, mert annyi szar történt vele, hogy csoda nem baszták be a diliházba. De a lánya jól van, már kiheverte a sokkot....szerencsére.

Baszdmeg, a kurva életbe! Nem kellet volna kinyírni! Csak egy összekötőt kellet volna megkeresni, és most vérdíj van a fejünkön, és az egész kínai szar a mi vérünket akarja! A picsába!

1_1.jpgEgy sima találka el lett cseszve, egy üldözés után Lynch megint adta magát, és kinyírta a kis kínai pöcst. Megint a seggünkben lohol az alvilág és a helyi szervek! Egy kameraman lohol utánunk bárhová megyünk, és minden szart felvesz, még a gyilkosságokat is. Szerencsére a véresebb és durvább jeleneteket kikockázzák.
72 óránk van arra, hogy ezt a kibaszott várost és országot elhagyjuk, de szeretnénk tudni, hogy miért lettek elbaszva a dolgok, és megint ott vagyunk mint az első részben: bosszú!

Bakker Lynch semmit nem változott! Ugyanúgy egy kibaszott idióta, ugyanúgy egy kibaszott seggfej! Megint bajban leszünk miatta egy jó párszor a játék során, ZSÍR!

Ha valaki minél mélyebbre ássa le magát a mocsokba, akkor ő is egyre mocskosabb lesz. Pontosan ez történik a két haverral is, egyre jobban durvulnak el a dolgok: gyilkosság, gyilkosság hátán, gyakorlatilag térdig gázolunk a hullákban a játék során. De hát végül is mi a faszt csináljunk, hiszen sehol nem hagynak minket békén!

Itt megyünk az autósztrádán egy köcsög alvilági főnökkel, valami Glazer nevű fasszal.
De mi a franc?! Elállták az utat a kis kínai szemetek, ezek ki akarnak nyírni minket!


24769_3.pngIsmerős szitu, már volt hasonlóban részem, csak akkor a nyílt utcán, most az autópályán. Kibaszott jó! Mindenhol szarrá lőtt verdák, némelyik már ég a sok lövéstől, álarcos és csuklyás kis buzi kínaiak, automata fegyverekkel törnek ránk, így kénytelenek vagyunk fedezékbe maradni, méterről méterre leszorítva a kis geciket a sztrádáról! Hihetetlen, de még ennyi év után is Kane-el tökéletes párost alkotunk, gyakorlatilag vállvetve és összeszokottan gyilkoljuk a ránk törő kis szarokat!

Természetesen sikerül kijutni ebből a golyózáporos helyzetből, de ez csak a kezdet volt, mert később már erre a góré faszira is vadásznunk kellet.

Lynch, te kibaszott hülye! Ne ugass bele, és ne gyilkoljál kérdezés nélkül! Neked totál elment az eszed?!

Igen, Lynch egyre jobban begőzöl, pláne akkor amikor a csaját kinyírják, pedig próbálta őt megvédeni. Innentől már nem lehet vele bírni, Kane is inkább hagyja magát sodródni az árral, más választása úgy sincs.

Ez kurvára fáj!! Baszdmeg a kurva anyádat, ha kiszabadulok innen, kurvára kinyírlak!

kane-lynch-2-oh-god.jpgElkapnak minket, majd tök meztelenül egy székhez kötözik a két embert, és egy pengével szabdalják őket, orrba-szájba folyik a vére mindkettőnek, itt kurva nagy mészárlás lesz megtorlásként!
Lynch kiszabadul, és ezerrel rohan Kane-t kiszabadítani, de sietni kell mert nem bírja sokáig. Pusztakézzel kinyírja a a társa kínzóját, és spuri ki az utcára tök meztelenül, csurom véresen és anyázva.
Gyakorlatilag én is úgy érzem magam, mintha én rohangálnák egy szál faszban Sanghaj utcáin. Ez valami hihetetlenül király jelenet volt!

A vége felé már nagyon égett alattunk a talaj. Ideje volt végezni ezzel a szemét árulóval, Glazerrel az embereivel együtt, és ideje már lelépni innen a francba, mert kurvára elszabadult a pokol!

Glazert halott kapott egy golyót a kibaszott fejébe, ott rohadjon meg ahol van!

Később már idegileg és fizikailag is fáradtan megyünk tovább. Gyakorlatilag már semmi nem érdekel minket, bujkálunk egész Kína elől, idióta gagyi ruhában, több sebből vérezve szeretnénk a történet végére járni. Már nem sok van hátra....

Utálom a helikoptereket! Itt körözünk egy felhőkarcoló körül, és szarrá lövünk mindenkit! Lynch! Vigyázz mert már helikopterekkel jönnek ellenünk, fedez!

kane_and_lynch_2__dog_days_limited_edition_screen_012.jpgRengeteg ólmot belelőttem az épületbe és a kibaszott helikopterekbe! Lőttem mindenkit aki élt és mozgott, nem érdekelt ha civil volt az illető, leszarom. A helikopter belsejében szinte szédültem a látványtól, és a zűrzavartól. Ha csak lenéztem a mélységbe, kurvára kapaszkodtam.

Elegem van ebből a kibaszott városból, és elegem van ebből a kibaszott országból, húzzunk el innen!

El kell hagyni a várost, és az országot. Nincs mese irány a reptér, habár azt is őrzik kurva sokan.

Alf barátom nagyon jól írta a bemutatkozójában: "A reptér külső és utazó számára eldugott része teljesen méretarányosnak tűnik. Ami itt 30 méter, az az életben is 30 méter."

Ez így is van. Eszméletlenül hangulatos, és kurvára élethű ahogyan ezt megalkották!
Nem igazán értettem, hogy Kane kezében miért hangtompítós cumó van, viszont annak örültem, hogy ha csak rövid ideig, ő vele is lehet nyomulni.
Jöttek ránk ezerrel a mocskos biztonsági meg más egyéb lúzerek, és még kibaszott dobermanokat is ránk eresztettek. Kevés időnk volt a gépre feljutni, így kurvára kellet sietni.

474759.jpgSikerült! Feljutottunk a gépre, végre itt hagyhatjuk ezt az átkozott helyet, és végre talán, megint nyugi lesz!
Én csak figyeltem az elszálló repülőgépet, és ekkor már én is egy kicsit megnyugodtam, és egy kicsit kifújtam magam.
De csak egy kicsit! Már megint a "new game" opcióra kattintok?!
Baszdmeg! Ebből sosem elég?!!

Továbbra is élem unalmas és megszokott hétköznapjaimat. Minden nap megyek dolgozni mint egy robot, minden nap le viszem a kutyámat sétálni ahogy egy jó gazdinak illik, minden nap törődök a családommal, és minden nap tisztes állampolgár vagyok.
De a faszomat, már kurvára hiányzik Kane & Lynch, kurvára hiányzik az akció, és kurvára hiányzik, hogy egy szemét mocskos állat legyek, MIKOR JÖN MÁR AZ ÚJ RÉSZ?!!

Penge

 
 

 Statisztika

Online: 1
Összes: 17793
Hónap: 387
Nap: 7